joi, 11 decembrie 2014

Ce pui in cosuletele de cadouri de la Mos Craciun in acest an?

Cosuletele de cadouri sunt unele dintre cele mai populare tipuri de daruri pentru care optam in perioada sarbatorilor, de iarna si nu numai. De ce? Fiindca presupun un ambalaj dragut si pot adaposti atat de multe produse, atat de variate, incat este imposibil, chiar si cand le iei de-a gata, sa nu gasesti ceva pe placul tau. Partea cea mai frumoasa insa este aceea in care alegi tu fiecare element component al cosuletelor de cadouri pentru cei dragi... ei bine, asupra caror produse te opresti?


Decizia nu este foarte grea si, de fapt, intregul proces de ticsire al unor cosulete de cadouri pentru Craciun si nu numai se va dovedi extrem de placut. Si asta fiindca, atunci cand oferi un asemenea dar unei persoane dragi, alegi fiecare produs cu atentie pentru ca rezultatul final sa fie unul spectaculos – nu atat prin continutul propriu-zis, cat prin semnificatie.

Asadar, in acest an te-ai hotarat sa fii un Mos Craciun creativ si harnic pentru cei pe care ii iubesti si sa ii faci cosulete de cadouri personalizate fiecaruia in parte? Nimic mai simplu: tot ce ai de facut este sa iei o foaie si un pix, sa notezi preferintele fiecaruia – acolo unde le cunosti -, dupa care sa pornesti la cumparaturi!

Catre ce fel de produse te-ai putea orienta? Clasicele alegeri, cu care nu ai cum sa dai gres, sunt dulciurile si bauturile... de sezon. Turta dulce in forma de Mos Craciun sau de casuta acoperita cu zapada, cozonacul pufos cu mac sau nuca, bomboanele de ciocolata in ambalaj de sarbatoare, sticla de vin sau mai traditionalele sticlute cu tuica – toate se pot regasi in cosuletele cu bunatati si cadouri pe care le gandesti pentru cei apropiati.

Lor li se pot adauga o multime de alte produse, in functie de destinatar, de la decoratiunile de sarbatori (globuri de brad, dar si lumanari cu motive de Craciun) la mici atentii pe care stii ca el/ea le apreciaza, oricare ar fi acestea (nu suntem niciodata prea mari pentru adorabilele jucarele de plus, in pofida conotatiei kitsch pe care au capatat-o de-a lungul timpului).


La final, nu uita sa adaugi o mica felicitare personalizata cu urarile tale sincere de sarbatori... iar cosuletele de cadouri pot fi impachetate si livrate! Surpriza pe care le-o vei face celor dragi va fi cu siguranta una extraordinara!