marți, 16 iunie 2015

Caut hala metalica de vanzare, la un pret bun

Vreau sa amenajez un depozit, iar pentru asta am nevoie de o hala metalica de vanzare. M-ar interesa una second hand, caci sigur este mai ieftina decat una noua, chiar cu jumatate de pret.

Deschide-ti o afaceri de succes intr-un loc spatios
sursa foto: wikipedia
          Pretul halei metalice de vanzare depinde de suprafata construita

          Vreau ca hala metalica de vanzare sa aiba, in primul rand, o suprafata mare, caci vreau sa amenajez aici un depozit pentru materiale de constructie.
          Pretul este mai mare cu cat suprafata este mai mare, dar sunt dispus sa o cumpar, caci am nevoie sa amenajez un depozit urias.          Vreau ca hala metalica de vanzare se intinda pe o suprafata mare, astfel incat sa am loc sa imi amenajez depozitul exact dupa bunul plac. Pretul este undeva in jur de 100 de euro pe metrul patrat, in ceea ce priveste o hala metalica de vanzare.

          Vreau sa amenajez un depozit cu gresie si faianta

          Investitia este pe termen lung si vreau ca afacerea sa dureze. Urmeaza sa fac un depozit in care sa vand gresie, faianta, dar si usi din lemn si usi metalice.  Este o afacere cu care nu void a gres, caci intotdeauna va fi nevoie de astfel de material de constructie.

Spatii comerciale destinate birourilor
sursa foto: wikipedia

          Imi doresc ca hala metalica de vanzare sa fie cat mai aproape de o artera principala din oras. Asta pentru ca am nevoiesa ajung cat mai repede in central orasului, iar clientii sa poata sa ajunga cat mai usor, sa aiba un acces facil, mai ales daca este vremea urata afara.

          De asemenea, conteaza enorm si cum este amenajata hala metalica de vanzare. Trebuie ca aspectul exterior sa fie deosebit, pana la finisaje si alte detalii.

Spatii comerciale destinate amenajarii birourilor
sursa foto: wikipedia 
          Vreau ca hala metalica de vanzare sa fie asamblata si sa nu fiu nevoit sa o asamblez. As vrea sa fie amenajata pe o structura zincata, caci este mult mai rezistenta. De asemenea, vreau ca usa de la intare sa fie una metalica, care sa fie puternica. Vreau sa compartimentez hala metalica de vanzare, ca sa o amenajez perfect. Vreau sa creez comparimente pentru faianta, compartimente pentru gresie, dar si compartimente pentru usile din lemn si pentru tamplarie, caci as vrea sa vand si tamplarie pentru geamuri.

Un comentariu:

  1. Hala din beton si caramida. Zona Deva. Acces Tir. Perfect pentru depozit materiale....
    50 de euro/mp. Etaj inclus. Hala totala are 1000 mp, dar vand si portiune mai mica.
    Sau chirie 1 eu/mp cu posibilitate de cumparare in rate...
    Merita povestita treaba....:-)

    RăspundețiȘtergere