miercuri, 28 octombrie 2015

De unde poti achizitiona faruri Mercedes la preturi accesibile

Farurile Mercedes, la fel ca multe piese, componente si accesorii de la acest renumit brand de autoturisme, sunt destul de costisitoare. Posesorii unui astfel de automobil nu ar trebui, cel putin teoretic, sa isi faca griji in privinta banilor – de vreme ce si-au permis sa isi cumpere autoturismul, insa lucrurile nu sunt intotdeauna atat de simple.

Numerosii posesori ai unui astfel de autoturism au intrat in posesia lor nu prin mijloace traditionale – cumparea cu banii in mana sau in leasing, ci prin intermediul unor firme de dezmembrari sau chiar de la niste fosti proprietari care fie au avariat masina, fie au condus-o pentru o perioada mai mare de timp si isi doresc sa o schimbe cu una mai noua si mai performanta.

foto - wikipedia.org


Asadar, foarte multe dintre masinile Mercedes din Romania sunt cumparate la mana a doua, iar pretul farurilor Mercedes este inca destul de ridicat pentru posesorii acestora, nu neaparat persoane foarte avute in casele carora domneste bunastarea. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa le venim in ajutor cu cateva idei pentru achizitionarea unor accesorii mai ieftine. Iata, asadar, care sunt locurile de unde poti cumpara faruri Mercedes la preturi accesibile:

Magazinele second hand
Aici vei gasi faruri de Mercedes mai mult sau mai putin uzate, unele care au suferit avarii usoare si pot fi refolosite in conditii de siguranta, la preturi mult mai mici decat cele pe care le practica reprezentantele oficiale ale brandului.

Targurile auto si magazinele cu piese obtinute din dezmembrari

Farurile Mercedes pot fi usor gasite si in cadrul targurilor dedicate domeniului auto, dar si la magazinele care comercializeaza piese obtinute din dezmembrari. Tarifele pe care astfel de comercianti le percep sunt mai mult decat decente, iar tu, in calitate de comparator, ai oportunitatea de a gasi piese cu adevarat foarte putin uzate si care functioneaza perfect, chiar daca nu sunt noi si sigilate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu