miercuri, 14 octombrie 2015

Programul filmelor care ruleaza in aceasta perioada la Mall Trivale in Pitesti

Vizionarea unui film la cinema reprezinta o modalitate perfecta de a petrece cateva ore libere.  Fie ca alegi sa mergi la cinematograf cu gasca, cu persoana iubita sau cu intreaga familie, in programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti vei gasi cu siguranta pelicule pe gustul tau si al celor dragi tie.

          Noi iti dam cateva exemple de filme care ruleaza in aceasta perioada in programul de la Mall din Pitesti, astfel incat tu sa faci o alegere avizata si sa mergi la filmul potrivit pentru tine.

          Black Mass: Afaceri murdare

          Johnny Depp, aflat intr-un con de umbra in fata criticilor de specialitate care au desfiintat ultimele interpretari ale starului hollywoodian, incearca sa revina in atentia publicului si a criticilor rpin rolul de mafiot din filmul “Black Mass”.
          Filmul a fost indelung asteptat, iar Depp joaca rolul unui gangster care colaboreaza cu agentii federali pentru a destructura mafia italiana din Boston. Il gasesti in programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti.

"Black Mass" - un film care ruleaza la cinema
          The Martian

          Ridley Scott revine pe marile ecrane cu un SF in stilul caracteristic, cu Matt Damon in rolul principal. O poveste de supravietuire, care trateaza teme mai profunde decat majoritatea filmelor lui Scott. Damon joaca rolul unui astronaut uitat pe Marte de echipajul sau dupa ce membrii echipei sale l-au crezut mort.


          Mune: Gardianul Lunii

          O animatie potrivita pentru prichindei, dar si pentru adulti. Un film de familie de care va veti bucura cu siguranta si din care cei mici au multe de invatat. Mune, micutul spiridus al noptii, ajunge gardianul Lunii, iar asta este o responsabilitate foarte mare pentru el. In programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti, acest film ruleaza la pranz in fiecare zi.

Un desen animat foarte bun pentru copilul tau

          Sleeping with Other People


          Relatiile nu sunt usoare, insa daca te indragostesti de cel mai bun prieten, reusesti sa atingi fericirea, asta incearca sa ne transmita comedi a romantica „Sleeping with other people”. Un film de vazut in cuplu si care ruleaza in programul filmelor de la Mall Trivale din Pitesti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu