miercuri, 11 noiembrie 2015

Despre diversele oferte de la Cora

Daca este weekend te gandesti la relaxare, la distractie si la voie buna. Cine nu vrea sa petreaca un sfarsit de saptamana frumos printr-o plimbare sau iesire in oras? Iesirea o putem lasa dupa masa sau chiar pe seara, insa cumparaturile nu pot astepta. Cosul de cumparaturi trebuie sa fie umplut si nu o poti face decat deplasandu-te pana la un supermarket sau chiar un hypermarket, mai ales daca ne referim la weekend.
In fiecare saptamana poti gasi oferta cora in magazine sau online. Daca vrei sa-ti faci temele de acasa, sa fii bine pregatit atunci cand ajungi in hypermarket, te poti documenta de acasa de oferta cora care este disponibila la momentul respectiv. Orice astfel de lant de magazine are un catalog care prezinta produsele aflate in oferta cora. Acestea nu raman aceleasi in fiecare saptamana sau luna. Exista o perioada de timp pentru care ele sunt valabile.

ofertele CORA din noiembrie - sursa:virtualcards.ro -

In magazinele lantului Cora se gasesc produse alimentare, produse cosmetice, produse de papetarie, carti, dar si imbracaminte, imbracaminte pentru cei mici si cei mari. Pe langa aceste produse, exista si o categorie de electrocasnice. Gama este unde destul de extinsa, de la frigidere, masini de spalat, aragazuri si storcatoare de fructe, pana la hote, aspiratoare si expressoare. Totodata acest lant de magazine ofera si accesorii pentru curte sau gradina, casa si decoratiuni. De altfel, daca vrei sa-ti surprinzi copilul, ii poti cumpara o bicicleta.
Pentru persoanele pasionate de bricolaj, Cora pune la dispozitie un raion intreg cu produse de brico-auto. Acestea satisfac atat nevoia clientilor cat si bugetul acestora. In general in acest tip de magazin, se gasesc produse calitative dar si accesibile la pret. Orice familie care isi doreste sa aiba o viata mai usoara, se poate folosi de produsele acestui magazin. Ele sunt menite sa iti usureze viata de gospodar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu