duminică, 20 decembrie 2015

Scutul de motor Golf 5, o necesitate

Golf 5 este una din cele mai cunoscute si confortabile masini din clasa ei. Este un model fiabil care si arata foarte bine. Tocmai din acest motiv, posesorii acestui model sunt foarte grijulii atunci cand vine vorba despre eventuale daune care ar putea aparea. Unele dintre cele mai neplacute defectiuni pe care le poate avea o masina sunt cele care se intampla atunci cand masina este lovita dedesubt. In aceste momente pot aparea lovituri la motor, cutia de viteze sau baia de ulei. Acesta este un motiv in plus sa cumparati un scut de motor pentru Golf 5.

De cate ori nu mergeati cu masina si ati auzit un zgomot puternic venind de sub masina, dar ati rasuflat usurat spunand in sinea voastra: "Bine ca e scutul!". Scutul de motor are rolul de a proteja tot ce este sub masina dumneavoastra de eventuale impacturi care ar putea provoca daune serioase. Aceste daune apar pe drumurile accidentate, denivelate, cu bolovani sau alte obstacole. Un scut te poate proteja de astfel de experiente neplacute. Si aici vorbim despre scuturile de motor in general, pentru Golf 4 sau 5 si nu numai.


Pretul pentru scutul de motor difera in functie de materialul din care este confectionat. In cazul in care doriti o varianta mai ieftina, puteti cumpara un scut de motor Golf 5 din plastic, dar exista riscul ca in cazul unui impact mai puternic acesta sa se fisureze. O alta varianta, ce-i drept mai scumpa, este scutul confectionat din otel de 2-3 milimetri. Acesta este mult mai rezistent si puteti sta linistit in cazul in care mergeti pe un drum prost, cu gropi sau denivelari.

In concluzie, daca sunteti posesorul unui Golf 5 va recomandam sa ii montati masinii dumneavoastra un scut de protectie pentru motor. Nu este deloc greu de montat, investitia va poate scuti de alte cheltuieli pe care le-ati face in cazul in care masina ar suferi alte defectiuni mult mai serioase din cauza unor defectiuni mecanice.

Prezentare YOUTUBE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu