marți, 24 martie 2015

Parcurile de dezmembrari auto din Braila ofera solutii pentru cele mai multe probleme ale soferilor in ceea ce priveste reparatiile masinilor. Cei mai multi clienti sunt cei care se vad nevoiti sa inlocuiasca piesele care se strica cel mai repede la automobile. Printre acestea se numara amortizoarele, planetarele, pivotii sau chiar ambreiajul.

          Ambreiajul este piesa care rezista pana la 250.000 de kilometri. Totuşi, in parcurile de dezmembrari auto din Braila, ambreiajul este una dintre cele mai cautate piese.

          In primul rand, pentru ca cei care frecventeaza astfel de locuri sunt posesori de masini vechi, iar o piesa se gaseste foarte greu la producator sau nu mai renteaza ca investitie. Printre cei care schimba ambreiajul foarte des sunt amatorii de viteza, care prefera plecarile in tromba, astfel uzand piesa, care ar trebui sa aiba o durata de viata foarte lunga.

Piese auto pentru Skoda
sursa foto: wikipedia

          Planeterele sunt si ele piese la mare cautare in parcurile in care se gasesc foarte usor piese de schimb ieftine. La fel ca la ambreiajul, principalul motiv pentru care planetarele se gasesc mai usor la dezmembrari este pentru ca cei care au nevoie de ele sunt detinatori de masini vechi, la care piesele se gasesc foarte greu la producator.

          Planetarele se strica in primul rand la masinile ale caror soferi acceleaza puternic cand rotile sunt strambe. Dupa ce acestea se uzeaza se va auzi un ticait metalic, ce anunta ca este momentul sa fie schimbate.


Anvelope pentru toate marcilede masini
sursa foto: wikipedia

          Amortizoarele sunt piese care ar trebui sa aiba o durata de viata foarte lunga, dar in Romania acest lucru este aproape imposibil. Drumurile proaste sunt principalul motivul pentru care amortizoarele trebuie schimbate in Romania destul de des, iar parcurile de dezmembrari auto din Braila cunosc acest lucru.


          Astfel, in depozitele parcurilor de dezmembrari din Braila se gasesc amortizoarele pentru cele mai cautate branduri din Romania, cum ar fi Opel, Dacia, Ford, Volkswagen sau BMW. 

Piese caroserie pentru toate marcile de masini
sursa foto: wikipedia