marți, 16 iunie 2015

Caut hala metalica de vanzare, la un pret bun

Vreau sa amenajez un depozit, iar pentru asta am nevoie de o hala metalica de vanzare. M-ar interesa una second hand, caci sigur este mai ieftina decat una noua, chiar cu jumatate de pret.

Deschide-ti o afaceri de succes intr-un loc spatios
sursa foto: wikipedia
          Pretul halei metalice de vanzare depinde de suprafata construita

          Vreau ca hala metalica de vanzare sa aiba, in primul rand, o suprafata mare, caci vreau sa amenajez aici un depozit pentru materiale de constructie.
          Pretul este mai mare cu cat suprafata este mai mare, dar sunt dispus sa o cumpar, caci am nevoie sa amenajez un depozit urias.          Vreau ca hala metalica de vanzare se intinda pe o suprafata mare, astfel incat sa am loc sa imi amenajez depozitul exact dupa bunul plac. Pretul este undeva in jur de 100 de euro pe metrul patrat, in ceea ce priveste o hala metalica de vanzare.

          Vreau sa amenajez un depozit cu gresie si faianta

          Investitia este pe termen lung si vreau ca afacerea sa dureze. Urmeaza sa fac un depozit in care sa vand gresie, faianta, dar si usi din lemn si usi metalice.  Este o afacere cu care nu void a gres, caci intotdeauna va fi nevoie de astfel de material de constructie.

Spatii comerciale destinate birourilor
sursa foto: wikipedia

          Imi doresc ca hala metalica de vanzare sa fie cat mai aproape de o artera principala din oras. Asta pentru ca am nevoiesa ajung cat mai repede in central orasului, iar clientii sa poata sa ajunga cat mai usor, sa aiba un acces facil, mai ales daca este vremea urata afara.

          De asemenea, conteaza enorm si cum este amenajata hala metalica de vanzare. Trebuie ca aspectul exterior sa fie deosebit, pana la finisaje si alte detalii.

Spatii comerciale destinate amenajarii birourilor
sursa foto: wikipedia 
          Vreau ca hala metalica de vanzare sa fie asamblata si sa nu fiu nevoit sa o asamblez. As vrea sa fie amenajata pe o structura zincata, caci este mult mai rezistenta. De asemenea, vreau ca usa de la intare sa fie una metalica, care sa fie puternica. Vreau sa compartimentez hala metalica de vanzare, ca sa o amenajez perfect. Vreau sa creez comparimente pentru faianta, compartimente pentru gresie, dar si compartimente pentru usile din lemn si pentru tamplarie, caci as vrea sa vand si tamplarie pentru geamuri.

marți, 9 iunie 2015

Idei pentru decoratiuni de gradina

Vrei sa ai o gradina perfecta vara aceasta? Iata cateva idei de decoratiuni de gradina care iti vor face spatiul din gradina sa arate perfect.

Idei de amenajare a gradinii
sursa foto: acasa.ro

          Mobila veche, pe post de decoratiune pentru gradina

          O gradina frumoasa este o gradina care are parte de decoratiuni de gradina frumoase. Poate fi vorba despre o mobile veche, pe care o poti transforma cu usurinta in decortiuni de gradina. Mai exact, un scaun vechi il poti transforma numaidecat intr-un suport pentru ghivece.

Decoreaza-ti gradina asa cum iti doresti
sursa foto: manager.ro

          Nimic nu va arata mai frumos in fata casei tale, pe aleea de intrare in gradina. De asemenea, poti folosi si un dulap cu sertare pe post de decoratiuni pentru gradina ta. Poti pune pamant de flori in  aceste sertare, iar apoi sa sadesti plantele preferate. Alege flori colorate, care sa infloreasca frumos pe tot parcursul verii. De asemenea, aceste nu doar ca vor avea un aspect deosebit, ci si o mireasma incantatoare, care iit va face o foarte are placere.

Modele de gradini frumos decorate
sursa foto: wikipedia

          Fantanile arteziene, idee de decoratiuni

          Decoratiunile de gradina trebuie sa creeze si un aspect elegant la tine in gradina. Poti obtine acest lucru daca apelezi la o fantana arteziana. Poate fi de dimensiuni diferite. In ceea ce priveste materialul din care sa confectionezi sau sa cumperi aceaste decoratiuni de gradina, poate fi vorba despre piatra naturala.

Transforma-ti curtea , fie ea si micuta intr-o oaza de relaxare
sursa foto: wikipedia
       
Opteaza pentru granit, travertin, marmura sau poti opta si pentru un alt fel de tip de piatra naturala. O fantana arteziana nu doar ca iti ofera un décor perfect, dar are si un efect relaxant asupra psihicului. De aceea, este una dintre alegerile perfete pe care le poti face.

Fa din gradina ta un loc destinat relaxarii
sursa foto: wikipedia
          In afara de fantanile arteziene, poti crea singur spatii de relaxare cu ajutorul unor obiecte pe care sa le confectionezi din piatra naturala, pentru a crea un aspect cat mai salbatic, cat mai natural.
          Poti face si bolte cu flori, precum trandafirii cataratori, iedera, dar si iasomia. Nu uita sa amenajezi si un spatiu in care sa iei masa, preferabil mese si scaune confectionate din lemn sau din ratan.