vineri, 22 aprilie 2016

Scuturile de motor Audi Allroad sunt indispensabile cand conduci pe drumuri din Romania

Un scut pentru motor Audi Allroad este acea piesa care ii asigura cea mai buna protectie motorului.

Daca dotezi vehiculul cu un astfel de scut pentru motor, inseamna ca te asiguri ca motorul este mult mai bine protejat contra ruginii, unul dintre cei mai mari dusmani ai acestuia. Pentru ca un scut pentru motor Audi Allroad nu mai permite ca apa sa patrunda la motor, aceasta componenta se va pastra mult mai bine.

 De unde il cumperi


Daca ai nevoie de un scut de motor Audi Allroad, trebuie  sa stii ca acesta poate fi usor de gasit pentru ca il poti achizitiona online.

Cu o simpla cautare pe Google, vei reusi sa gasesti cu usurinta modelul de scut pentru motor de care ai nevoie.

Trebuie sa te orientezi si in functie de firmele producatoare, caci unele modele sunt mai rezistente decat altele.

Cele mai indicate sunt scuturile facute din tabla de otel. Le poti suda daca se strica, iar in cazul in care nu mai poti sa le repari, le poti schimba la orice service auto, pentru ca ai nevoie de o rampa.

 Scutul pentru motor din plastic, o varianta
 

Daca nu vrei sa montezi masinii un scut pentru motor AudiAllroad din tabla de otel, pentru ca investitia ti se pare prea scumpa, atunci poti opta pentru unul din plastic.

Plasticul este o varianta buna pentru orice scut pentru motor, dar numai ca nu este de foarte lunga durata. Avantajul cel mai mare pe care il ofera un asemenea scut pentru motor din plastic este cel al pretului. Un astfel de model este mai ieftin, fata de cel al unui scut confectionat din tabla. Cand alegi oferta, trebuie sa te uiti cu mare atentie peste toate variantele, caci astfel vei fi sigur ca o vei alege pe cea mai potrivita pentru tine.

 
Un Audi Allroad va fi in cea mai buna stare daca ii asiguri si o protectie la motor

De aceea nu poti sa il montezi in parcare sau la tine in curte, pentru ca nu dispui de rampa necesara pentru asta.

Cand comanzi un scut pentru motor pe internet, trebuie sa stii ca acesta vine cu tot ceea ce trebuie pentru a fi montat. Suruburile de prindere sunt cele care conteaza cel mai mult si daca acestea sunt de calitate vei avea cu siguranta un bloc motor bine protejat.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu