sâmbătă, 13 februarie 2016

Scutul de motor Vw Polo este mereu util

Un scut pentru motor Vw Polo poate sa fie cumparat oricand online, facand o comanda pe unul dintre site-urile care se ocupa de vanzarea acestora. Este o modalitate mai ieftina de achizitie.

Pe site-urile de specialitate gasesti intotdeauna o asemenea piesa, care poate sa fie noua sau poate sa fie second hand. Ai grija insa ca scutul de motor second hand pentru Vw Polo sa nu fie din plastic, pentru ca sunt de o calitate mai proasta. Cel putin asa spun unuii soferi, ca acestea se pot defecta mai usor, spre deosebire de cele din metal.
sursa: auto-hak.ro
Orice masina are nevoie de o astfel de piesa auto

Nu numai masinile fabricate in Germania, de Volkwsagen, au nevoie de scut pentru motor, ci si cele fabricate de alti producatori, indiferent daca sunt francezi, cehi, spanioli, italieni,americani sau romani. Rolul unui scut pentru motor este a proteja motorul de factorii externi, precum namolul ori pietrele.

Un scut de motor Vw Polo ofera protectie pieselor care intra in componenta motorului masinii tale, ca acestea sa fie protejate de factorii externi, precum apa si namolul. Daca se defecteaza un scut de protectie, atunci motorul masinii poate sa se strice mult mai usor.

Din ce este confectionat un scut de motor Vw Polo

Scutul pentru motor  este o piesa confectionata din metal,  pentru ca trebuie sa dea dovada de multa rezistenta.
Este bine ca scutul de motor, chiar daca este luat la mana a doua, sa aiba un certificat de garantie, chiar daca il cumperi de pe internet. De obicei un astfel de scut pentru masina ta care este nou are o garantie de un an de zile.  In peroada aceasta inseamna ca daca scutul de motor se defecteaza, atunci firma prodcatoare este raspunzatoare de reparatia acestuia, dar numai in conditiile in care aceasta piesa nu s-a defectat din cauza ca soferul nu a a vut grija de aceasta.
In momentul in care iei o astfel de piesa, trebuie sa te uiti mai intai la calitatea acestuia, sa fii sigur ca respecta toate standardele de calitate de care este nevoie!